Framsida » Thorn Privatlån Plus

Thorn Privatlån Plus

Thorn Privat Finans

Namnet Thorn kanske låter bekant sedan innan, och det har och göra med att många utav oss har stött på företaget när man handlat elektronik eller liknande, men det är inte bara prylar som företaget sysslar med, det finns alltså en förgrening som kallas Thorn Privat Finans som sysslar med förmedling av lån.

Thorn erbjuder 3 olika type av lån med en toppgräns på 100.000 riksdaler. Vi har efter vår efterforskning fått bilden av att Thor inte är bland de allra populäraste, dock så har en en hel del godkända ansökningar i bagaget.

Positivt:

Negativt:

Antalet ansökningar som är godkända

Baserat på den information som finns ute idag så visar den på att många utav de ansökningar som skickas in till Thorn blir godkända, vilket tyder på att en stor andel av kunder blir accepterade. Det finns statistik som säger att över 20% av de som ansöker blir godkända, vilket kan vara en god fingervisning om hur ”givmilda” de är i sina krav och villkor.

Tjänster

TryggLån

PausLån

Privatlån plus

Thorns Privat Finans – Villkor

Villkor hos Thorn skiljer sig inte mycket från alla de andra förmedlingstjänster som vi har att göra med på daglig basis. Det kräver att du uppfyller följande:

Det görs även en kreditkontroll som du först måste bli godkänd för innan du är berättigad ett lån. En kontroll utförs alltid av Thorn vid ansökan.

Bra Service

Då företaget har hängt med i Sverige under ett långt tag så påverkar det även servicen för denna gången. Många kunder säger sig vara trygga med tjänsten hos Thor vilket är ett tecken på att företaget har fortsätt på sitt spår och kan på så sätt vara verksamma på marknaden.

Servicen är även bra då de har öppet på bra tider under 6 dagar i veckan. Allt fyller sin funktion även om det kanske inte alltid kan verka som att man får den uppmärksamhet man bör få som kund.

Sett till tjänsterna som Thorn erbjuder är det mer riktat till privatlån och inte snabblån. Maxbelopp för att låna här är 50.000 riksdaler med en löptid du kan välja på upp till 6 år som max.

Allt som allt verkar Thorn göra sitt jobb även i denna bransch och det går smidigt till och sköts professionellt.

Spara upp till 30000 kr om året genom att jämföra

Hitta rätt lån för dig

Vi jämför alla företag och tar hänsyn till alla avgifter för att visa exakt vad du betalar.

Välj lånebelopp

Välj lånebelopp

Jämför lån

Jämför lån

Ansök om lån

Ansök lån