Framsida » Pengino Loan

Pengino Loan

Pengino är en av alla låneförmedlare som idag finns tillgängliga på marknaden. VI konsumenter har en hel del att välja bland, vilket är bra, speicllet med tanke på att det är ekonomi vi pratar om. Pengino ingaår i Zmarta gruppen. De är alltså inte helt och hållet fristående. Alla de låneansökningar som kommer skickas vidare och behandlas av handläggare på Freedom Finance, vilket kan vara bra att veta om.

Vad krävs för att få låna:

-Du behöver vara svensk medborgare

-Vara 18 år eller äldre

-Ha en årsinkomst på 100 000 kr eller mer

-Inga skulder hos kronofogden

Ränta:

Räntan bestäms individuellt, men det är låga lånesatser från 3.25%.

Tittar man lite snabbt på Pengino så ser man att det som kan vara lockande med tjänsten är deras framhävda syn på kreditgivning. Vilket innebär om du är en av de som har en lägre inkomst så är sannolikheten större att du kan teckna ett lån hos Pengino jämfört med andra i branschen. Tjänsten har en krav på endast 100 000 kr per år för att få låna via Pengino vilket är mycket mindre jämfört med de andra låneförmedlarna. Dessutom, om du dras med betalningsanmärkningar kan du fortfarande ha chansen att få låna hos Pengino, detta om din ekonomi i sin helhet ser bra ut.

När ditt lån har blivit godkänt hos Pengino så kommer pengarna att föras över på ditt bankkonto samma dag eller den närmsta vardagen.

Vilka produkter erbjuder de?

Lånen som du kan ansöka om sträcker sig mellan 5000 kr och 400 000 och du kan fritt välja återbetalningstiden. Denna ska ligga på 1 till 15 år, beroende lite på slutsumman av ditt lån och betalningsförmågan som har tagits fram. Kort därefter är det upp till långivarna att sätta en ränta som de önskar att du betalar för lånet, om det nu gått med på att låna till dig från första början.

Som med många andra förmedlingstjänster så kör Pengingo en kreditupplysning, efter det kommer dock Pengino att ta erbjudanden från 20 olika banker och presentera för dig. Allt som oftast är det runt 20 alternativ, där du har chansen att välja det som passar dig bäst och som är mest förmånligt. Här är det upp till dig om du vill tacka ja eller inte, du kanske inte känner att någon av de alternativ som dykt upp på listan är bra nog, då är det bara att söka sig vidare, antingen på egen hand eller via en annan låneförmeldare.

Bra:

– Tjänsten erbjuder lån med lägsta inkomst på 100.000

– Du kan fortfarande ha betalningsanmärkning för att låna

Dåligt:

-Inte tillräckligt med transparens kring samarbetspartners

Slutlligen vill vi även säga att det inte kostar något att använda sig av Pengino’s tjänst, utan är helt gratis. Vad det dock går att anmärka på är att tjänsten inte är helt transparenta med vilka de har valt att samarbeta med. Anledning till att vi kan anmärka på detta är för att många andra låneförmedlare delar med sig av samma information till sina kunder, och när det kommer till finansiella tjänster är det alltid fördelaktigt att dela den här typen av information.

Spara upp till 30000 kr om året genom att jämföra

Hitta rätt lån för dig

Vi jämför alla företag och tar hänsyn till alla avgifter för att visa exakt vad du betalar.

Välj lånebelopp

Välj lånebelopp

Jämför lån

Jämför lån

Ansök om lån

Ansök lån