Framsida » NordicLån

NordicLån

Privatlån på mellan 10.000 – 50.000 kr helt utan säkerhet

Denna aktör kan ses som relativt ny på marknaden. Det är återigen Thorn Ab som står som med i ett samarbete. Här kan du göra ett privatlån på mellan 10.000 – 50.000 kr helt utan säkerhet. Det ingår dock en fast måndaskostnad men med låg ränta, så låg som 7.92 % och går ända upp till 21.60%, men detta har som vanligt tt göra med din kreditvärdighet och andra faktorer så som årsinkomst osv. Som med de flesta andra lånegivare idag så gör du en ansökan på nätet, rätt så enkelt och verifierar dig själv med e-legitimation. Är det så att du ansöker innan lunch en vardag så har du vanligtvis pengarna samma dag. Annars kan du räkna med att du har pengarna dagen efter. Det tillkommer även en så kallad ”startavgift” som tas ut av Nordicalån, en utav de högsta vi sett när vi jämför de olika tjänsterna, avgiften ligger på hela 595;- kr och definitivt något man ska tänka på om man är ute efter att låna en lägre summa pengar. Dock så kan man se detta parallellt med den låga räntan som man får jämfört med andra lånegivare.

Du kan inte ta ett lån med betalningsanmärkningar i bagaget. Och desto stabilare din inkomst eller ekonomi är, detta lägre ränta är det som gäller. Samt ökar sannolikheten att din ansökan blir godkänd och du får dina pengar. Är det så att du kan, så erbjuder Nordicalån möjligheten att betala av hela lånet vid en särskild tid helt utan extra kostnad.

Vad som gäller hos NordicLån:

Kundtjänst erbjuds hos bolaget måndag till fredag där du har möjlighet att få assistans via telefon eller mail. Det ska alltså vara relativt lätt att få tag i någon om du skulle behöva hjälp med diverse ekonomiska frågor.

Räntan har vi gått igenom redan. Den är alltså låg för att vara marknadsstandard och en utav de stora fördelarna hos NordicLån, kom dock ihåg att en startavgift på hela 595,- kr är att vänta, så är du en person som inte ska låna en större summa pengar, tänk på det här. Annars kan du alltså låna pengar upp till 80 månader, vilket är 6 år. Det går snabbt att få sina pengar och Thorn är en seriös aktör som varit med i branschen ett bra tag och är ett väletablerat och känt företag i Sverige.

Några extra utgifter att ha koll på är när du ska göra en återbetalning, då tillkommer det en så kallad adminiustationsavgift på 19 kr när du har autogiro, och jobbar du fortfarande med pappersfaktura så kan du vänta dig en avgift på hela 39 kr. Vi avslutar med att säga att Nordiclån verkar vara en seriös aktör även om dem är relativt nya på marknaden, med Thorn AB i ryggen så blir allt mycket enklare och tydligare på något vis. Ta dig själv en titt och avgör om denna tjänst är något som passar dig och din ekonomi. Vi hoppas att artikeln varit till stor hjälp.

Spara upp till 30000 kr om året genom att jämföra

Hitta rätt lån för dig

Vi jämför alla företag och tar hänsyn till alla avgifter för att visa exakt vad du betalar.

Välj lånebelopp

Välj lånebelopp

Jämför lån

Jämför lån

Ansök om lån

Ansök lån