Moank lån från 4000 - 20000 kr. Åldersgräns 22 år. Ränta från 26.45% .
Lån från 4000 kr - 20000 kr
En stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, 5,00/5)
Loading...
Återbetalningstid 3 mån. - 2 år
Åldersgräns 22
Ränta från26.45% till 26.45%
En sökande har en tillsvidareanställning, är egen företagare eller pensionär
En sökande har en fast inkomst på lägst 120000 kr

Moank – kreditkort och snabblån

Här har vi en aktör som valt att sticka ut lite extra med sitt digitaliserade tänk. En långivare som är relativt ny på marknaden men som väljer att lägga sig långt fram i utveckling och erbjuder på så sätt en så digitaliserad upplevelse som möjligt, vilket gör det enkelt för dagens kunder.

När du väl klickat dig in på Moanks hemsida så kan du direkt ansöka om digital kontokredit från allt mellan 5000 kr och 20000 kr. Se det som en form av snabblån, där det är meningen att de ska vara smarta och framförallt billigare än dagens smslån.

Hur sticker det mer ut då kan man fråga sig? Jo, de har valt att integrera ett bonussystem som bygger på att man samlar poäng när man använder sig av kredit. Tro dock inte att det handlar om det traditionella poängsystem som finns idag där du tjänar poäng genom att handla med ett kort som du sedan kan använda för att köpa andra saker med. Istället har Moank valt att basera hela systemet på huruvida kunden sköter sina återbetalningar, fiffigt, eller hur?

Systemet är alltså baserat på hur bra du är på att sköta dina återbetalningar och främjar en hälsosam och ansvarsfull plikt mellan lånegivare och kund, ett plus om du frågar oss. Du samlar alltså poäng på detta sättet och när du har nått en viss punkt eller nivå som får du automatiskt en lägre ränta på lånet (idag visa det ner så mycket som 14:9%), och det kan även se till att höja den kredit som du får lov att låna, detta är upp till 50.000 kr och dian återbetalningskrav med tiden förändras den med.

Krav för att få låna

  • Ha en inkomst på minst 120 000 kr per år
  • Folkbokförd i Sverige, ha ett svenskt personnummer
  • Inga anmärkningar hos Kronofogden
  • Du behöver vara minst 22 år gammal

Räntan

Jämfört du räntan hos de andra aktörerna för smslån så hamnar den effektiva räntan för Moanks onlinekredit lägre än genomsnittet. Moank kan titulera sig som de företag som erbjuder lägst effektivt ränta för online kredit idag, med deras 24,90%. Och sköter du då dina inbetalningar som du ska och är med i bonussystemet så kan du alltså hamna på en ränta på 14,9%.

Moanks kredit skiljer sig dock inte så mycket från de andra när det kommer till räntan och har därmed en högre ränta, dock så får man ända säga att inkomstkraven är hyfsat låga och du får ha upp till två betalningsanmärkningar när du lånar vilket man inte kan räkna bort när man tittar på helheten.

Summering

Kraven som är satta är ganska så låga hos Moank vilket gör att de kan söka sig till en viss kundbas. Är du ute efter ett kreditkort så är de definitivt ett alternativ. Deras digitalisering ser vi även som positiv och något som verkligen är en fördel för kunderna. Med ett poängsystem som ska uppmuntra till att betala tillbaka i tid så har vi dagens vinnare helt klart. Kolla in Moank idag och se om det är något som passar dig och din situation.