Marginalen Bank lån från 25000 - 350000 kr. Åldersgräns 20 år. Ränta från 3.5% .
Lån från 25000 kr - 350000 kr
En stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (2 röster, 5,00/5)
Loading...
Återbetalningstid 2 år - 12 år
Åldersgräns 20
Ränta från3.5% till 18.95%
En sökande har en tillsvidareanställning, är egen företagare eller pensionär
En sökande har en fast inkomst på lägst 150000 kr

Marginalen Bank – ta lån från en medelstor bank

Banken som skiljer sig från de andra bankerna, ja det är så företaget vill bli sett. För att leva upp till den här bilden har banken valt att inrikta sig på enkla och prisvärda alternativt som sträcker sig från försäkringar, sparande och privatlån. Det verkar vara en affärside som har gått hem hittils, då kundbasen ökar. Företaget har idag ca 200 000 kunder.

Hos Marginalen Bank kan du bli erbjuden privatlån mellan 25 – 350.00 kronor med amorteringstid på allt från 2 till 12 år. Som vanligt har du en ränta som sätts beroende på individ och vad din kreditprövning säger. Du kan när du vill lösa in hela lånet om du har medlen att göra detta, vilket är flexibelt och bra.

Processen

Du kan surfa in på hemsidan där du kan teckna ett privatlån på direkten. De har dock kvar alternativet att teckna på gammaldags vis, alltså via ett skulderbrev. Om vi annars vänder oss till det moderna och digitala så signerar du med BankID och det går snabbt och enkelt till. Det innebär även att pengarna finns på ditt konto på kort tid. Vanligtvis så väljer du ett önskat privatlån. Där du sedan reglerar hur mycket du vill låna och vad du har tänt för återbetalningstid. Sedan skickar du in ansökan precis som vanligt. När alla dessa uppgifter är ifyllda så blir du presenterad ungefär vad ditt lån kommer att kosta.

Det tar ungefär 3 till 5 dagar att få dina pengar vilket kan anses som lång tid när många aktörer idag lovar snabba utbetalningar, många samma dag.

Rätan är rörlig och är satt individuellt efter en vanligt kreditkontroll. Det är alltid gratis att ansöka om privatlån hos Marginalen Bank. Det är i ett senare skede som två avgifter tillkommer, en avigt är på 495 kr och är en uppläggningsavgift, samt en aviavgift på 25 kr, samt en avgift för autogiro. Givetvis så måste du alltid ha förseningsavgifter och dröjsmålsränta i åtanke vid förseningar av din betalning.

Vad krävs för att ta lån

  • Du måste vara minst 20 år gammal
  • Ha en årsinkomst på minst 120.000 kr
  • Inga betalningsanmärkningar i bagaget

Vad som är värt att nämna är att Marginalen Bank även har flera samarbeten med försäkringsbolag så om du är kund hos banken kan du teckna olika typer av låneskydd, personförsäkringar osv. Detta är helt klart ett mervärde som banken ger sina kunder. Du har även en möjlighet att placera pengar hos banken. De flesta konton tillgängliga har då en rörlig ränta. Men du har alltid alternativet att binda dina medel till en fast ränta. Till sist har de även ett sparkonto med ränta som är rörlig, samt uttag utan bindningstider.

Summering

En medelstor bank i Sverige som sträcker sig till företag och privatpersoner. De erbjuder flera tjänster och har sina förmåner att erbjuda kunderna via samarbeten vi nämnt tidigare. Det är en stabil aktör som funnits med länge med uppsyn av finansinspektionen. Helt klart ett alternativ att ha med bland kandidaterna när du ska ansöka om lån.