LoanButler.se lån från 5000 - 500000 kr. Åldersgräns 18 år. Ränta från 3.29% .
Lån från 5000 kr - 500000 kr
En stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, 5,00/5)
Loading...
Återbetalningstid 1 år - 15 år
Åldersgräns 18
Ränta från3.29% till 29.18%
En sökande har en tillsvidareanställning, är egen företagare eller pensionär
En sökande har en fast inkomst på lägst 120000 kr

LoanButler – jämföra räntor

LoanButler är idag en populär spelare på marknaden och drivs genom ett samarbete via Freedom Finance. Freedom Finance fokuserar på att hitta de allra billigaste privatlånen med lägst ränta och ses i våra ögon som en erfaren aktör. På samma sätt opererar LoanButler som är en förmedlare av de billigaste lånen som går att hitta med den mest fördelaktiga räntan som passar krav och den ekonomiska situationen. Processen är enkel, du gör en ansökan, en kreditupplysning görs, där du tillslut får resultat från runt 20 olika banker som jobbar för att låna ut pengar till just dig.

Överblick

  • Snabb verifikation via e-legitimation
  • Räntan är låg – 3,25%
  • Lån mellan 5000 – 500.000 kr
  • Låna pengar till vad du vill
  • Kreditupplysning och svar från minst 20 banker
  • Inga onödiga avgifter

Ränta & Typ av Lån

Hos LoanButler så kan du ansöka om flera olika typer av lån. Detta utan säkerhet. De har en minimigräns på 5000 kr och ett tak på 500.000. Du kan låna till precis vad du viil, om det är konsumtion, att köpa ny bil eller till en kontantinsats. Du skickar in din ansökan som hos de flesta andra aktörer och det dröjer inte länge innan du får ett svar på skärmen. Här är det vanligtvis runt 20+ banker som ”tävlar” om att få låna ut pengar till dig. Du gör enkelt så att du legitimerar dig med en e-legitimation, detta är även något som de flesta lånegivare har implementerat på sina hemsidor då det står för flexibilitet och snabb service.

För att snabbt summera så ligger alltså räntan hos LoanButler på 3,25 och 18,15 %.

Vad som också är värt att nämna är att det är helt och hållet fritt från avgifter att göra en ansökan om ln på LoanButler. Du behöver heller inte i slutändan att acceptera några av de låneförslag som du får. Vanligtvis har du 2 veckor på dig att bestämma dig vilket lånegivare du vill gå vidare med, det är dock en härlig tanke att veta om att det inte kostar dig några pengar. Vad som är anmärkningsvärt hos LoanButler är att du kan ha upp till 10 betalningsanmärkningar när du ansöker om lån. Vilket är ganska så förvånande då många andra har nolltolerans på just betalningsanmärkningar.

Krav

  • Du måste vara minst 18 år gammal för att ansöka
  • Ha en årsinkomst på minst 100.000 kr
  • Inga skulder hos Kronofogden

Sammanfattning

Detta är en utmärkt tjänst för de som är ute efter att jämföra räntor och verkligen få ner sina lånekostnader. En lägsta ränta på 3,25% gör att de seglar upp bland de aköterer på marknaden som erbjuder lägst ränta. Det är även uppbackade av Freedom Finance som speglar proffsighet och inger en viss typ av trygghet. När det kommer till sajten så är den relativt lättnavigerad och det är inga konstigheter när du ansöker om kredit/lån och du har snabbt svar. Du binder dig heller inte till något utan har gott om tid att besluta om du ska gå vidare eller inte.