Framsida » LoanButler.se

LoanButler.se

Jämföra räntor

LoanButler är idag en populär spelare på marknaden och drivs genom ett samarbete via Freedom Finance. Freedom Finance fokuserar på att hitta de allra billigaste privatlånen med lägst ränta och ses i våra ögon som en erfaren aktör. På samma sätt opererar LoanButler som är en förmedlare av de billigaste lånen som går att hitta med den mest fördelaktiga räntan som passar krav och den ekonomiska situationen. Processen är enkel, du gör en ansökan, en kreditupplysning görs, där du tillslut får resultat från runt 20 olika banker som jobbar för att låna ut pengar till just dig.

Överblick

Ränta & Typ av Lån

Hos LoanButler så kan du ansöka om flera olika typer av lån. Detta utan säkerhet. De har en minimigräns på 5000 kr och ett tak på 500.000. Du kan låna till precis vad du viil, om det är konsumtion, att köpa ny bil eller till en kontantinsats. Du skickar in din ansökan som hos de flesta andra aktörer och det dröjer inte länge innan du får ett svar på skärmen. Här är det vanligtvis runt 20+ banker som ”tävlar” om att få låna ut pengar till dig. Du gör enkelt så att du legitimerar dig med en e-legitimation, detta är även något som de flesta lånegivare har implementerat på sina hemsidor då det står för flexibilitet och snabb service.

För att snabbt summera så ligger alltså räntan hos LoanButler på 3,25 och 18,15 %.

Vad som också är värt att nämna är att det är helt och hållet fritt från avgifter att göra en ansökan om ln på LoanButler. Du behöver heller inte i slutändan att acceptera några av de låneförslag som du får. Vanligtvis har du 2 veckor på dig att bestämma dig vilket lånegivare du vill gå vidare med, det är dock en härlig tanke att veta om att det inte kostar dig några pengar. Vad som är anmärkningsvärt hos LoanButler är att du kan ha upp till 10 betalningsanmärkningar när du ansöker om lån. Vilket är ganska så förvånande då många andra har nolltolerans på just betalningsanmärkningar.

Krav

Sammanfattning

Detta är en utmärkt tjänst för de som är ute efter att jämföra räntor och verkligen få ner sina lånekostnader. En lägsta ränta på 3,25% gör att de seglar upp bland de aköterer på marknaden som erbjuder lägst ränta. Det är även uppbackade av Freedom Finance som speglar proffsighet och inger en viss typ av trygghet. När det kommer till sajten så är den relativt lättnavigerad och det är inga konstigheter när du ansöker om kredit/lån och du har snabbt svar. Du binder dig heller inte till något utan har gott om tid att besluta om du ska gå vidare eller inte.

Spara upp till 30000 kr om året genom att jämföra

Hitta rätt lån för dig

Vi jämför alla företag och tar hänsyn till alla avgifter för att visa exakt vad du betalar.

Välj lånebelopp

Välj lånebelopp

Jämför lån

Jämför lån

Ansök om lån

Ansök lån