Framsida » Letalån lån

Letalån lån

För de som känner till Lendo så kan det direkt sägas att att ”Leta Lån” är en en typ av låneförmedling som tagits fram av samma företag. Tanken med Leta lån är att man lätt ska kunna jämföra de olika alternativen som finns på nätet, utan att man själv ska behöva lägga tid och kraft på att själv göra det, då det kan vara en tidsförövande att kontakta alla olika banker samt låneinstitut.

Leta lån har en större mängd grupp med långivare som de direkt samarbetar med och där jämförelser görs, bland några är de välkända: Collector, Med Mera Bank, Forex Bank, Ikano Bank, Avida Finans, Resurs Bank, Santander, Svea Direkt och några fler. Som lätt går att se är det seriösa och trogna aktörer på marknaden och inga företag som på något sätt är ”tveksamma”.

Det varier ganska så krafigt i hur mycket du kan be om att få låna på Leta lån, men om du direkt går in på sidan så ser du att ansökan kan göras på allt mellan 5000 kr upp till 400.00 kr. Det sekundära är att välja en återbetalningstid, här ligger alternativen på 1 till 15 år, och beror så klart på vilken lånegivare som erbjuder dig ett specifikt lån, kan kostnaden för lånet samt ränta varier kraftigt.

Du kan göra en kostnadsfri ansökan på sidan och få svar redan efter 5 minuter. I och med ditt svar får du även en lista över olika banker som passar bäst in på dina referenser och villkor. När du valt bank så går det iväg ett skuldebrev till din epost eller din adress, därefter har du möjligheten att signera detta skulderbrev med bank ID dosa (som de flesta har idag), när banken sedan har tagit emot den digitalt signerade avtalet så görs det en utbetalning samma dag. Beroende på bank kommer det variera när pengarna finns på ditt konto, men det ska inte ta lång tid. Vi anser att detta tillvägagångssätt är extremt effektivt och går snabb till om du väljer att agera och godkänna bankens villkor.

Annat värt att nämna om Leta Lån:

Fördelarna att nämna:

Via Leta Lån når du snabbt ut till över 20 banker och kan snabbt filtrera ut efter dina egna preferenser. Det krävs bara en ansökan som kreditupplysning. Jämfört med traditionella ansökningar tar det troligtvis längre tid och kräver en mängd med pappershantering. Inga avgifter tas ut för att ansöka här, vilket också är ett plus.

Spara upp till 30000 kr om året genom att jämföra

Hitta rätt lån för dig

Vi jämför alla företag och tar hänsyn till alla avgifter för att visa exakt vad du betalar.

Välj lånebelopp

Välj lånebelopp

Jämför lån

Jämför lån

Ansök om lån

Ansök lån