LEASY lån från 10000 - 50000 kr. Åldersgräns 20 år. Ränta från 9.84% .
Lån från 10000 kr - 50000 kr
En stjärna2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (1 röster, 5,00/5)
Loading...
Återbetalningstid 1 år - 6 år
Åldersgräns 20
Ränta från9.84% till 21.60%
En sökande har en tillsvidareanställning, är egen företagare eller pensionär

L’EASY

Återigen så har vi att göra med förgreningar till Thorn, denna gången är det Leasy som är del av det stora företaget och som på kort tid har hjälpt hundratusentals svenska konsumenter med leasing av olika sorters elektroniska produkter och krediter. Leasy är idag en väldigt populär långivare som har använts av flera tusen användare.

Tittar man snabbt på privatlån så är LEasy ett utav de bolagen som godkänner flest ansökningar, och något som är värt att nämna i förbifarten. Statistik visar på att av alla de som ansöker så är det ungefär 25% som slutar upp med att tecken ett lån.

Om man sedan tittar på säkerhet och service så skiner även Leasy här, med tanke på att det är ägt av Thorn så ser storägaren även till att satsa på kundservice, vilket dom lyckas med. Det ska därför inte vara några bekymmer kring trygghet med att ansöka om lån. Dock så har vi sett rapporter om att självaste kundbemötandet hade kunnat varit bättre. Så om du är befintlig kund eller har tankarna, ha detta i åtanke.

Vad är villkoren?

Även har verkar saker och ting vara på sin plats. När det gäller privatlån är det löptid på upp till 6 år. Villkoren är rimliga och ska vara i linje med de lånebelopp som erbjuds.

Navigation och enkelhet. Ja, om det är något att klaga på så är det i så fall hemsidan och dess navigering, det kan vara klurigt att komma runt ibland och veta hur man klickar sig vidare. Därför är det något som företaget bör lägga lite mer krut på så att balansen på kvalitet jämnar ut sig.

Positivt:

  • Thorn står för tryggheten
  • En känd & populär låneförmedlare
  • Kvitt och enkel tjänst
  • Har många godkända ansökningar i bagaget

Negativt

  • Svårnavigerad hemsida
  • Kostnaden går att ifrågasätta

Antalet godkänna ansökningar

Som vi tidigare skrev så ligger Leasy i framkant när det kommer till godkända ansökningar och det är många som väljer Leasy på grund utav detta. Samtidigt krävs det från företagets sida att man är transparent och inte sviktar på kvaliténn.

Villkor

För att ansöka hos Leasy så behöver du vara minst 20 år gammal. Du får inte ha några betalningsanmärkningar sedan tidigare om du ska ha någon chans att bli godkänd. Du behöver även besitta ett svenskt medborgarskap för att räknas som en potentiell kund. Som de allra flesta så är det en kreditupplysning som krävs och även ett godkännande.

Räntan

Räntan hos Leasy är individuell och rörlig. När man tittar på den individuella räntan så baseras detta på hur den personer som ansöker om lån har för någon ekonomi, utefter detta så kommer företaget att erbjuda en ränta. Som med många andra så gäller en bättre ekonomi en bättre, lägre ränta. För att ge en fingervisning så är det ränta på 9.9% upp till 21.7%, detta på deras minilån. Det tillkommer även en avgift som motiveras som en ”uppläggningsavgift” på hela 495 riksdaler, och kan så klart anses som ett högt belopp om självaste lånebeloppet inte är så högt.