Framsida » Klicklån

Klicklån

10.000 kr och uppåt gäller låga kostnader

Här har vi en långivare som till stor del ägs av ett större bolag som sköter leasing, nämligen Thorn som vi har skrivit om innan. Man kan snabbt konstatera att just Klicklån är de som erbjuder de allra största snabblånen på marknaden där taket är hela 40.000 kronor, dessutom så gäller det över ett tidsspann på 1-6 år. De är väldigt populära på svenska marknaden just sätt till statistiken.

Många års erfarenhet

Det är ganska så enkelt och man drar snabbt slutsatser om att Klicklån är en seriös aktör då de verkar under Thorn. Det verkar finns obegränsat med resurser och verksamheten ser ut allt hela tiden expandera vilket är positivt. Sett till statistiken återigen så verkar det som att många av de som ansöker lån hos Klicklån blir godkända. Något att ha i baktanken när du kolla hit. Andra saker värda att nämna är att förmedlingstjänsten har hela 40 års yrkesverksamhet genom att erbjuda kredit till privatpersoner. Det verkar även som att företaget håller hårt på kreditbedömining hos sina kunder och prioriterar deras kunder vad gäller att inte skapa några ekonomiska svårigheter till följd av deras tjänster, vilket är ett plus i boken för vår del.

Positivt:

-Många ansökningar som godkänns

-10.000 och uppåt gäller låga kostnader

-Ett allmänna populärt kreditbolag

-Ger god service hela 6 dagar i veckan

-Höga maxbelopp och löptider som är långa

Negativt:

-Minsta ålder är 21 år (Vanligt med 18år)

-Avgifterna blir snabbt dyra vid långa löptider

-Ser inte mellan fingrarna med betalningsanmärkningar

Tryggt & Säker

Vad som vi och flera andra säkert har valt att lyfta fram med denna tjänst är just service och trygghet som bolaget verkar sköta bra. Någon som man gärna vill höra när det handlar om att hantera pengar. Och någon som man kan lita på. Klicklån verkar använda sig av personal för sin kundtjänst till alla deras tjänster och produkter som de erbjuder. Som vi tidigare nämnt så är det alltså hela 6 dagar i veckan där det erbjuds support, något som det kan stoltsera med, att sitta och vänta i kö bör således inte vara ett problem som kund.

Vad är det då för villkor som man måste förhålla sig till, jo det som gäller kan ses som relativt hårt men de är inte ensamma om att ha detta på marknaden. Du behöver vara minst 21 år gammal för att teckna ett lån. Du får inte ha några tidigare betalningsanmärkningar. Men som vi sagt innan så pekar allt på att Klicklån godkänner många av deras ansökningar.

Slutsatsen

I sin helhet så håller tjänsten en hög kvalité och det gäller även hemsidan som är lättnavigerad, där du hittar enkelt information och hur du ska gå tillväga med ansökningen. Till sist vill vi nämna att processen vid ansökan kräver e-legitimation i form av BankID för att göra en underskrift, något som är praktiskt och effektivt och som leder till snabba ledtider. Det är defintivt värt att ge tjänsten en chans om du kommer igenom ansökningsprocessen. Vi hoppas att denna recension har gett en tydligare bild av företaget!

Spara upp till 30000 kr om året genom att jämföra

Hitta rätt lån för dig

Vi jämför alla företag och tar hänsyn till alla avgifter för att visa exakt vad du betalar.

Välj lånebelopp

Välj lånebelopp

Jämför lån

Jämför lån

Ansök om lån

Ansök lån