Framsida » Everyday+

Everyday+

Kredit i mobilen

Här har vi en tjänst som skiljer sig en del från de tjänster vi vanligtvis recenserar. Och det är på ett väldigt unikt sätt. Här sätts kunden verkligen i fokus och det erbjuds en frihet och flexibilitet. Du har även tillgång till pengarna när du vill. Som du hör på namnet så styrs det mesta via mobilen och di kan enkelt begära ett uttag på ett valfritt belopp på allt mellan 200 – 20.000 kr. Man kan enkelt säga att Everyday plus verkar som ditt egen kreditkort i mobilen. Bakom kulisserna så förs pengar över till ett angivet bankkonto och här är det inga extra avgifter som tillkommer, eller dolda kostnader för den delen. Du kan själv som kund välja vilken summa pengar du vill ta uu, upp det till beloppet som du blivit beviljad så klart. Du får då pengar överförda till ditt bankkonto, direkt. Du kan göra detta en gång per dag via antingen en internet anslutning eller från din mobil.

Det är helt kostnadsfritt att ansöka om den här servicen och det enda du betalar för att den kredit som du använder. Detta är skönt att veta då du enkelt kan ha koll på det totala kostnaderna genom att veta det du har spenderat.

Vad begär Everyday Plus:

– Att du är svensk medborgare

– Att du är i åldern mellan 20 och 75 år gammal

– Du ska inte ha några betalningsanmärkningar

Hos Everyday Plus kan du välja att betala tillbaka dina pengar direkt eller välja att delbetala. Du har alltid dina pengar på konton inom ca 15 minuter, detta häller alla dagar i veckan. Du bli hålla koll å en månadsränta på 5% spom tillkommer. Det krävs att du har ett BankID i någon form. Du har även möjlighet att nå ut till kundtjänst som arbetar på vardagar mellan 9 och 21. Men även på helger där de finns tillgängliga från 10 till 15. Sammantaget är att kunden sätts i fokus och det gillar vi.

 

Everyday Plus står för en låg månadsränta jämfört med många andra sköter på marknaden, den är som vi tidigare sagt bara på 5%. När du har fått beviljat din kredit så kan du välja om du vill använda alla pengar direkt eller ta ut i omgångar. Det kan vara bra att ha den här typen av kredit då du plötsligt står med oförutsägbara utgifter i vardagen. En faktura skickas en gång i månaden OM det är så att du har utnyttjat din kredit där du sedan kan välja att betala hela beloppet eller en del av beloppet. Förutbestämt att du har betalar hela beloppet så är detta ett prisvärt alternativ om du har gått i tankarna kring smslån.

Sammanfattning

Här hittar du en smidig och snabb aktör som ger kredit på störfart. Du har pengarna tillgängliga på ditt kreditkonto. Du har en låg effektiv ränta och lägra än andra smslån, och en månadsränta på 5%. Det kan ses som lite luddigt vad den totala kostnaden hamnar på om man väljer att betala på sin kredit under flera månader i följd. I början har du en ränta och sedan följer en räntefri period för att gå över till en annan ränta, ja du hör själv. Annars verkar allt enligt böckerna!

Spara upp till 30000 kr om året genom att jämföra

Hitta rätt lån för dig

Vi jämför alla företag och tar hänsyn till alla avgifter för att visa exakt vad du betalar.

Välj lånebelopp

Välj lånebelopp

Jämför lån

Jämför lån

Ansök om lån

Ansök lån