Framsida » Euroloan Quickloan

Euroloan Quickloan

Bara betala för de krediter som faktiskt används

2007 grundades denna svenska kreditaktör som sedan tidigare ingår i en finsk koncern med inriktning finans. Man kan klassificera företaget som medelstor eller större om man tittar på de 80.000 kunder som företaget har idag. Målet hos företaget, som går att finna hos många av dess konkurrenter är att erbjuda en service via modern teknisk och ge förstklassiga lån till bra villkor. Kollar man sedan på självaste affärsiden så går den ut på att ta fram flexibla lån till sina kunder, ett alternativ som ska vara bättre än vanliga lån. Eurolan står för en enkel tjänst om du är ute efter att få fram snabba pengar när du står med utgifter som varit oförutsägbara sedan tidigare. Du kan då öppna ett konto på företagets hemsida och ansöka om en kredit där, som du således styr, helt via kontot. Via samma konto har du tillgång till pengar som du kan ta ut när du själv känner för det. Ansökan är smidig och du ska vanligtvis på besked direkt. Konsumentverket och finansinspektion reglerar bolaget och ser på så sätt till att Euroloan kan operera som en trygg och säker aktör för sina kunder.

Innovativt och grönt

Euroloan är en av de bolag som har valt att omfamna Fintech, vilket innebär att man enbart väljer att anställa de allra bästa personerna inom IT och för sedan samman allihop till ett kompetent team som kan leda företaget framåt. Det är ett utav målen för att företaget ska bli det allra bästa och modernaste bolaget inom finans idag. Sedan 2007 har Eurolan tagit stora kliv och plockat många marknadsandelar. Bolaget kämpar även för att bevara miljön på jorden och ses som ett medvetet bolag i den bemärkelsen.

Ränta samt avgifter

När du surfar in på Euroloan så kan det vara bra att veta att du som max får låna 50.000 kr i kredit. De har även en minimigräns på 2000 kr. Du kan dock vid senare tillfälle ansöka om höjd kreditnivå. Beroende på vad du väljer att låna, så kommer amorteringstiden att sättas därefter.

Räntan som följer på den kredit som du väljer att utnyttja är på mellan 12,95 – 56.95%. Vad som är br att veta är dock att räntesatsen sätts helt individuellt och du har lätt tillgång till din räntesats via ”Mina sidor” på hemsidan, detta efter att din ansökan har godkänts.

Euroloan har även en uppläggningsavgift på sina lån, och denna avgift ligger på 495 kr sedan 2017, och gäller första gången en kredit utnyttjas. Vad som är värt att nämna är att det även tillkommer en avgift vid varje uttag på 49 kr, alltså är det plötsligt inget flexibelt alternativ.

Summering

För att försöka sålla Euroloan från stacken och dra en summering kan man säga att de trycker på att erbjuda låntagaren kredit och bara betala för de krediter som faktiskt används. Det är hela affärsiden. Euroloan gör det lite krångligt för sig själva och för låntagaren genom processen vilket tynger betyget något. Som vi tidigare nämnde gällande uttagsavgiten så kan din kredit snabbt bli dyr av småavgifter. Tänkt då även på uppläggningsavgiften vid första förbrukad kredit. Det är alltså svårt att föra samman allt och jämföra det med annan kredit du kan låna hos andra.

I slutändan drar du din egen slutats men vi hoppas att den här artikeln har gjort dig aningen klokare inför ditt val.

Spara upp till 30000 kr om året genom att jämföra

Hitta rätt lån för dig

Vi jämför alla företag och tar hänsyn till alla avgifter för att visa exakt vad du betalar.

Välj lånebelopp

Välj lånebelopp

Jämför lån

Jämför lån

Ansök om lån

Ansök lån