Framsida » Consector

Consector

Consector – Välkänd förmedlare av lån

Consector ses idag hos de flesta som en välkänd förmedlare av lån. Företaget riktar in sig på lån inom kredit, bolån, billån och så klart privatlån. Tjänsten i sin helhet kännetecknas av fokus om att samla dina behov som låntagare och låta bankerna få tävla om vem som ”vinner” kontraktet. Därför krävs det bara att personen som vill låna pengar skickar in en enkel ansökan, för att få en sammanställd lista på alla de banker som kan tänkas låta ut pengar till dig. Det är enkelt och bekvämt från låntagarens sida då denne får en lista över banker och försmädliga räntor du kan tänkas få. Och i slutändan så behåller du din kreditvärdighet och kan ta och teckna ett lån som passar dig.

Vi skulle vilja påstå att Consector som aktör inom branschen växer så det knakar och det verkar vara många som har testat tjänsten för Sverigekredit. De spås en ljus framtid så som det ser ut just nu.

Tittar man på ansökningar så blir de flesta sådan godkända och det är enskilda som får avslag, därför är det inget man bör oroa sig för utan kan gott testa för att få ett resultat. Även om företaget är relativt nytt, då det startade som en förmedlingstjänst 2014, och ägs av folk som kommer från Credit Suisse och b.l.a den Svenska banken S.E.B vilket direkt har kopplingar till Finansinspektion och ökar därför tryggheten och servicen hos bolaget.

Om vi går vidare och tittar på servicen så håller den en hög kvalité och det erbjuds personlig service 7 dagar i veckan. Här sticker det ut jämfört med de andra förmedlingstjänsterna genom att vara tillgängliga ständigt, när som helst. Det verkar också vara benägna om att hitta rätt sorts lån till sina kunder och satsar med andra ord på långsiktiga relationer, vilket alltid är ett plus, speciellt när det kommer till finans och hantering av pengar.

För att ansökan om lån hos Consector så skiljer det sig inte mycket från marknadsstandard då du behöver vara mins 18 år gammal (även om vissa har krav på 20 år). Förmedlingstjänsten kräver att du har en årlig inkomst på minimum 120.000 kr samt innehar ett svenskt medborgarskap, där du behöver presentera ett personnummer.

Fördelar & Nackdelar:

Som vi tidigare nämnt är kundservicen något som sticker ut hos företaget, alltså bra service under bra tider. De verkar ligga ett fokus på att förhandla ner räntan vilket alltid är positivt. Consector har även bolån med i sin tjänst, vilket är ett plus, speciellt om man ska teckna flera lån. Det negativa är att tjänsten går bort helt om man har betalningsanmärkningar, de har heller inte öppet under lördagar.

Slutsats

Med bra villkor och trovärdig tjänst så ser vi att det finns flera fördelar att ansöka om lån hos Consector. Även om förmedlingstjänsten är relativt ny i branschen så verkar de visa på att de är här för att stanna och nå ut till så många kunder som möjligt, vilket ofta innebar att man har konkurrenskraftiga priser och villkor, något som bör rikta uppmärksamhet hos folk som är ute efter lån.

Spara upp till 30000 kr om året genom att jämföra

Hitta rätt lån för dig

Vi jämför alla företag och tar hänsyn till alla avgifter för att visa exakt vad du betalar.

Välj lånebelopp

Välj lånebelopp

Jämför lån

Jämför lån

Ansök om lån

Ansök lån