Framsida » Compricer

Compricer

Compricer – Sveriges största sajt när det kommer till jämförelse av olika tjänster

Här har du Sveriges största sajt när det kommer till jämförelse av olika tjänster. Väl på sajten hittar du allt från elavtal till försäkringar och de allra bästa lånen. De erbjuder även en kundservice som kan ses som personlig och du får den hjälp du behöver att hitta lån till dem bästa villkoren.

Folk som i dag tar privatlån söker sig ofta till just Compricer, det gäller även elavtal och annat. Självaste namnet har spridit sig på kort tid och är nog känt hos de flesta idag. Det får en hel del publicitet i media då det ägs av en större media koncern i Sverige. Men det får även den här bredden då de erbjuder mer än bara lån.

Vad är det då för företag som du tar dig an, och kan du känna dig säker? Ja, det skulle vi vilja påstå. Företaget är under ägo av Schibsted koncernen och bara det vittnar om att det är en seriös aktör du har att göra med. Vad vi kan hitta så har även företaget fått goda recensioner från sina kunder, detta är viktigt då det ger en extra dimension av tillförlitlighet och kvalité.

Service

Som kund erbjuds du personlig hjälp alla vardagar fram till kl. 18. Dock går det knappt att låta bli att anmärka på att ett företag som Compricer och alla de tjänster de erbjuder borde vara tillgängliga även på helger. Många utav konkurrenter idag erbjuder detta. Vi kan bara konstatera att det inte går att vara bra på alla delar.

Villkor

När det kommer till lån så måste du vara 18 år gammal eller äldre för att teckna. Det krävs även att du har en årsinkomst på åtminstone 110.00 kr. Skulle det vara så att dras med en betalningsanmärkning så kan Compricer fortfarande hjälpa tipp, det är alltså inte helt kört. De kommer då att skicka vidare din ansökan och se vilka kreditbolag och banker som godkänner din ansökan.

Positivt:

-Allmänt bra lånevillkor

-Bra personlig service

-Tryggt och säkert bolag

Negativt:

-Som vi tidigare nämnt

– ej öppet på helgen

Som men många andra låneförmedlare så är det E-legitimation eller BankID för att göra underskrifter när du väl har ansökt och ska teckna ett lån. Vanligtvis så ges bankerna 96 timmar på sig att erbjuda kunderna på Compricer ett lån. När du väl har ett svar som du är nöjd med och vill gå vidare med så kan du även ta och kolla in Compricers kalkylator som finns på hemsidan där du kan jämföra och testa de olika beloppen du har att jobba med och jämföra bankernas räntor. Något som vi tycker är ett stort plus.

Sist men inte minst så vill vi ta och nämna att företaget även står för något gott och är en del av välgörenhet. Compricer ser alltså till att skänka 5 kr till en stiftelse som kallas MinStoraDag, denna stiftelse ser till att svårt sjuka barn i Sverige får sina drömmar uppfyllda. Ännu ett plus i kanten.

Hoppas detta har gett lite mer klarhet i företaget Compricer och vad de erbjuder.

Spara upp till 30000 kr om året genom att jämföra

Hitta rätt lån för dig

Vi jämför alla företag och tar hänsyn till alla avgifter för att visa exakt vad du betalar.

Välj lånebelopp

Välj lånebelopp

Jämför lån

Jämför lån

Ansök om lån

Ansök lån