Framsida » Billigaste nätlånet i höst!
25.08.2017

Billigaste nätlånet i höst!

Jämför lån snabbt

Funderar du på att ta ut ett privatlån i höst? Kanske behöver villan rustas upp eller bilen bytas ut? En del börjar redan nu med att längta sig bort till varmare breddgrader. Vare sig du letar efter ett semesterlån, billån eller renoveringslån hjälper vi dig att hitta nätets absolut billigaste lån!

Ikano Bank

Ikano Bank ligger i topp när det kommer till billiga privatlån. Deras lägsta ränta ligger på 3,75 % med en effektiv ränta på 3,82 %. Räntetaket är 11,95 % med en effektiv ränta på 12,63 %. Den effektiva räntan är den du som låntagare bör fokusera på eftersom den inkluderar alla övriga avgifter som ingår i lånet, förutom just räntan.

När det kommer till avgifter tar Ikano Bank inte ut någon aviavgift och inte heller någon uppläggningsavgift. Du kan låna minst 10,000 kr och max 350,000 kr. Återbetalningstiden är mellan 3 och 12 år men väljer du ett lån på mindre än 50,000 kr är den maximala återbetalningstiden 6 år. För lån över 200 000 måste du ha en medsökande.

För att ansöka om lån hos Ikano Bank måste du också ha en fast årsinkomst på 125 000 kr eller mer. Personer med betalningsanmärkningar beviljas inte lån.

Ica Banken

Ica Banken erbjuder just nu lån med en lägsta ränta på 3,70 % och en effektiv ränta på 3,76 %. Maxräntan ligger på 10,95 % med en effektiv ränta på 11,52 %. Minsta lånebelopp är 20,000 kr och maxbeloppet ligger på 350 000 kr. Banken tar varken ut någon uppläggningsavgift eller aviseringsavgift.

Kreditprövning görs i samband med din ansökan och banken tillämpar även individuell räntesättning. Det innebär att räntan för ditt lån bestäms utifrån dina ekonomiska förutsättningar och resultatet av din kreditupplysning.

Avida Finans

Vill du låna lite mer är Avida Finans ett intressant alternativ med lån upp till 400 000 kr och en lägsta ränta på 3,90 %. Återbetalningstiden är 1-12 år. Däremot ligger maxräntan på svindlande 19,95 % så det är viktigt att ha klart för sig vilken ränta som gäller innan låneavtalet skrivs på.

Avida Finans tar ut en aviavgift på 10 kr och en uppläggningsavgift på 179 kr. Inte särskilt mycket att sätta fingret på men det finns ju dom som inte tar ut någon avgift alls, som t.ex. Ica Banken och Ikano Bank.

Grundkraven för att ansöka om lån är att du är minst 20 år gammal och har en fast årsinkomst på 150 000 kr eller mer. Du får inte heller ha några betalningsanmärkningar. Detta gäller dock för Avidas klassiska privatlån. Vill du ansöka om lån trots betalningsanmärkning är alternativet Avida Kredit. Avida Kredit har en ränta på mellan 17% och 23 %, vilket gör det till ett av marknadens dyraste privatlån. Överväg därför noga om det här är ett bra alternativ utifrån dina egna behov och förutsättningar.

Spara upp till 30000 kr om året genom att jämföra

Hitta rätt lån för dig

Vi jämför alla företag och tar hänsyn till alla avgifter för att visa exakt vad du betalar.

Välj lånebelopp

Välj lånebelopp

Jämför lån

Jämför lån

Ansök om lån

Ansök lån