Framsida » AIG Försäkring

AIG Försäkring

Här har vi ett mäktigt och världsledande företag, de har hela 88 miljoner kunder världen över och har funnits med oss en längre tid. Bara i Sverige så har företaget varit med i 40 år. De har närmare 60.000 anställda och erbjuder massvis med försäkringar. I Sverige är de inte alltid förstavalet men det kan vara bra att veta vad de faktiskt erbjuder.

Priser

Den stora majoriteten av AIG: s produkter är inte enkelt iögonfallande, främst eftersom de kräver en hel del information och priserna kan variera kraftigt.

AIG är ett stort företag, men syftar inte i allmänhet sina produkter på den genomsnittliga personen. Undantaget till detta kanske sin livförsäkring och ekonomisk planerings produkter. Eftersom företaget inte positionera sig som en billigt försäkringsbolag, och gör ingen ansträngning för att marknadsföra sig som ett budgetalternativ, kan det förväntas att de flesta av premierna inte kommer vara det mest konkurrenskraftiga alternativet på marknaden.

Som sagt, AIG har en enorm kraft på livförsäkringsmarknaden, som talar åt det faktum att ett stort antal människor hittar produkterna prisvärd samt som ett självklart val. AIG erbjuder svar online på deras livförsäkrings produkt, men kräver personuppgifter som anges och kontaktinformation för en uppföljning. Detta skiljer sig från vissa enkel livförsäkrings företag som tillhandahålls av andra företag.

Personliga försäkringar

AIG produkter delas mellan personliga och kommersiella linjer, med ett mycket större urval av produkter på den kommersiella sidan. Deras personliga linjer produkter är centrerade på finansiell planering och egendom planering, med de flesta vanligare personliga linjer produkter frånvarande.

De viktigaste områdena för personförsäkring från AIG är livförsäkring och sjukförsäkring. Andra personliga produkter är huvudsakligen ekonomiska. AIG tecknar inte allmänt bilförsäkringar, hemförsäkringar, eller andra fordonets försäkring, med undantag för deras privata klient försäkringar.

Livförsäkring

År 2014 rankades AIG nummer 2 bland USA: s största livförsäkringsbolag av LifeHealthPro. De skriver att de har ett brett utbud av olika typer av livförsäkring att tillgodose behoven hos nästan alla kunder, från traditionell till mer moderna principtyper.

Hela livet – AIG skriver grundläggande hela livförsäkringar som ger stabil Premier och en garanterad död fördel tillsammans med ett pengarkonto.

Universal Life – dessa regler är utformade för att erbjuda flexibla premiumalternativ med en garanterad dödsfallsersättning samt kontantutdelning som kan nås om det behövs.

Variabel universellt liv – liknar en universell princip, men med ännu större flexibilitet, variabel universellt liv kan användas som en investering samt erbjuder en garanterad dödsfallsersättning.

Index Universal Life – erbjuder med lite mer risk och mindre garanti, denna typ av produkt är en mer ovanlig investeringsmöjlighet inom en Universal livförsäkring.

Term Life – AIG erbjuder en rad villkor och dödsfall-förmåner så att personer kan få den täckning som de behöver när de behöver det mest.

Livskvalitet försäkring – denna unika och modernare produkt från AIG erbjuder både en livförsäkring med en dödsfallsersättning, men också tillåter tillgång till politiska fördelar under din livstid. Policyn används flexibelt ryttare för att erbjuda levande fördelar för kritisk sjukdom och andra krissituationer som kan ha betydande ekonomiska konsekvenser.

Detta var lite info kring AIG försäkring och vad det erbjuder idag.

Spara upp till 30000 kr om året genom att jämföra

Hitta rätt lån för dig

Vi jämför alla företag och tar hänsyn till alla avgifter för att visa exakt vad du betalar.

Välj lånebelopp

Välj lånebelopp

Jämför lån

Jämför lån

Ansök om lån

Ansök lån